Tuesday, 9 April 2013

Terkini!! Poster Calon BEBAS Parlimen Permatang Pauh @PapaGomo Mula Dicetak? #TolakPR

Sumber asal
Poster PapaGomo?

Individu sebenar pengendali kepada blog papagomo.com masih menjadi tanda tanya. Ada pihak berkata nama sebenar beliau adalah Wan Azri, namun aku tidak pasti kesahihanya.

Siapa pun beliau, yang jelas ia menjadi satu ancaman besar kepada Anwar Ibrahim. PRU13 orang kata adalah PRU yang getir buat BN, namun bila adanya papagomo, PRU13 juga turut menjadi getir buat Anwar Ibrahim.


Apakah benar pengendali blog papagomo.com ini nekad untuk menentang Anwar PRU13? Jika benar, sudah pasti ianya satu pertandingan yang sangat unik. Blogger VS Banduan.

Terdapat pihak cuba menafikan kelayakkan blogger papagomo untuk menjadi calon PRU13 kononya beliau pernah dipenjarakan, tapi kita jangan lupa Anwar juga bekas banduan yang pernah masuk penjara.

Beerti di Permatang Pauh nanti rakyat terpaksa memilih banduan mana yang terbaik untuk menjadi wakil rakyat.

Jika diperlukan, kecil tapak tangan nyiru aku tadahkan buat papagomo. Aku sanggup berkampung di Permatang Pauh untuk bantu papagomo samada gantung banner mahupun edar flyers.

Aku bukan nak puji gomo lebih-lebih, tapi paling tidak beliau berani kerana benar. Ada ker blogger pembangkang yang suka tabur fitnah ke atas Najib Razak sanggup jadi calon PRU13 di Pekan?

Mana milosuam? Mana pergi amenoworl? mana pergi anaksungaiderhaka? Kenapa korang tak lawan Najib di Pekan? Jangan asyik sebar fitnah kemudian menyorok jer.

Lawan Tetap Lawan papagomo. Do or Die? Kita lawan Anwar bukan sebab nama dia Anwar, tapi kita lawan Anwar sebab dia syaitan bertopengkan manusia. 7000 orang ahli Nadi Rakyat bersedia jadi jentera untuk gomo.

No comments:

Post a Comment