Wednesday, 27 March 2013

VERY SHOCKING! Such innocent looking girl has a sex video? - Nurul Izzah
This is such a shocking news. Looks can be so deceiving sometimes. Agreed?Datuk Seri Anwar Ibrahim was extremely furious when he found out about this! 


READ MORE ABOUT IT HERE!

Bantu Menteri Besar - Zahid Hamidi

Isu Siapa yang bakal menjadi Menteri Besar Perak terus menjadi tajuk isu di negeri Perak entah siapa yang membawa kita pun tak tahu samada pembangkang atau individu tertentu yang suka BN negeri Perak hancur.

Naib presiden Umno, Datuk Dr Ahmad Zahid Hamidi menjelaskan bahawa Datuk Seri Dr Zambry Abd Kadir akan mengekalkan jawatannya sekiranya mempertahankan pentadbiran di negeri itu pada Pilihan Raya ke-13.


Terdapat usaha-usaha untuk melaga-lagakan pemimpin Umno di negeri seperti Datuk Dr Ahmad Zahid Hamidi, Datuk Seri Ahmad Husni Hanadzlah dan Datuk Seri Nazri Aziz itu dengan menyatakan kononnya Datuk Zambry tidak sesuai untuk memegang jawatan sebagai Menteri Besar Perak.

“Ketiga-tiga kami tidak berminat langsung untuk menjadi Menteri Besar kerana kami lebih berminat untuk membantu Menteri Besar,” kata Ahmad Zahid. 

Jelasnya apa yang lebih penting adalah tumpuan gerak kerja bagi memastikan pentadbiran Barisan Nasional (BN) di Perak dikekalkan.

Jika BN menang semua akan memperolehi faedahnya tetapi jika BN tewas semua yang ada akan hilang sekelip mata, oleh itu semua pemimpin perlu kerja kuat untuk memenangi BN bukannya membuat spekulasi yang tidak mendatangkan faedah.

Sebelum ini, beberapa portal dan blog telah membangkitkan isu calon MB Perak dimana akan berlakunya pertembungan kuasa di antara Datuk Seri Dr. Zambry Abd Kadir dan Menteri Kewangan Kedua, Datuk Seri Ahmad Husni Hanadzlah.