Thursday, 7 November 2013

GEMPAR!!!! JEPUN MAKAN ALAT KELAMIN SENDIRI!!!!!

   Ada-ada saja perilaku orang Jepun ni. Mouri Suguyama nama wanita tersebut memotong bahagian kelaminnya di sebuah klinik. Tak hanya itu. Suguyama kemudian memasak bahagian yang dipotong itu dan menjualnya ke publik seperti layaknya daging. Wanita itu juga membuat iklan untuk menjual Bahagian-bahagian yang dipotong tersebut.
Dalam akun Twitter miliknya, Suguyama menuliskan, "saya menawarkan bahagian Kelaminnya untuk disajikan sebagai makanan." bahagian kelaminnya itu dijual dengan harga 1000.000 Yen atau sekitar Rm 44000.

   Pembeli yang tertarik akan mendapatkan bahagian kelamin itu. Ia kemudian mempersiapkan dan akan memasaknya sendiri di lokasi yang dipilih atas permintaan pembeli. Dia memasak Bahagian kelamin sendiri sebelum diketahui oleh koki. Bahagian kelaminnya itu juga dihiasi dengan jamur dan peterseli.

   Sebelumnya, Wanita berusia 22 tahun itu membuat tamu menandatangani surat pernyataan, menyatakan dia tidak bertanggung jawab jika mereka jatuh sakit setelah makan Bahagian kelaminnya. Para tetamu yang terdiri dari dua orang wanita dan tiga orang lelaki itu mengatakan bahawa bahagian kelamin sangat kenyal dan rasanya juga enak.

   Suguyama ternyata adalah penganut aseksual. Ia bahkan telah menghilangkan puting payudaranya sendiri. Wanita aneh itu juga tidak risau akan kehilangan organ-organ nye jika ade tempahan lain. 

   Bagi GRC Puak2 ni dah bosan idop.... GRC rasa dah sampai masa TABLIGH masuk ke Jepun.... Bior ade sinar Keislaman ckit kat sana..... Baru le deme dapat Penyuluh Kehidupan biia bersama Islam.....No comments:

Post a Comment