Friday, 12 April 2013

Bila Dah Kantoi, Pelacur Dikata Isteri?

Macamana manusia hipokrit ini boleh diangkat sebagai pemimpin dalam pas. Tak cukup dengan bini di rumah. Tak malu ke dengan anak anak dan cucu? Penat lelah ahli ahli datang dari segenap kampong datang nak dengar ceramah si parti munafik ni dan setiap kali lepas ceramah Tin tin milo berlegar legar untuk dipenuhkan atas dasar perjuangan islam kononnya. Tapi duit sumbangan itu rupa rupanya digunakan untuk melanggann pelacur. Memang sial la dia ni. Masuk pas tak semestinya dia amalkan islam sepenuhnya. Perjuangkan hudud juga tak semestinya dia takut pada dosa. Memang dasar lelaki sial yang suka cari perempuan sundal.....

Mungkin itu yang diperkatakan oleh penyokong penyokong pas. KLIK

Tapi ada berita mengatakan itu adalah isteri kedua Pak Tapa. Tapi malangnya isteri keduanya tu tidak pulak pak tapa arahkan untuk memakai tudung? Macamana nak memimpin rakyat kearah hudud kalau isteri sendiripun tak pakai tudung!

Walaubagaimanapun kita perlu tabik spring pada pak tapa kerana pandai main. Siap main korek korek lagi. Syabas la pak tapa. Lu memang A.....  Lain kali jangan main kat hotel yek? Dan duit dalam envelope putih tu jangan la dibazirkan sangat yek!!!!

Cerita penuh Klik blog dibawah

Klik sini:

No comments:

Post a Comment