Digital clock

Tuesday, 23 April 2013

Apa Kata Sekupangdua?


HEHE... AJM MANGSA PERTAMA HACK OLEH HINGUSAN PAS? Itu jer yg bolehbuat?



Biasak ler, dah memang jenis dayus dan tak bertelor mrncuba HACK salah seorang dari bloggers PCT Atau Perak Cyber Troopers yang dikenali sebagai AJM @ Anak Jati Malaya, nampaknya disebabkan dendam kesumat bila melihat AJM semakin disenangi oleh pembaca maka bermula busuknya hati seseorang nie yang masih hingusan dan diberi peluang dalam Parti Ajaran Sesat kini merasakan macam dia ler paling hebat dalam akhbar penyiaran


Akibat melihat AJM yang mula dikenali ramai macam-macam cara dia buat, bukan setakat menghina sebalinya menggugut mahu membawanya ketengah, yang paling kelakor samdol nie pulak belagak macam pandai, cerita pasal pengundi hantu ler... Mengutuk najib dengan pentadbirannya ler, membuat fitnah sesuka hati bapaknya ikut sedap mulut dia nak cakap, sembang macam dia hebat benor dan banyak lagi hasil didikan akhbar fitnah nombor satu di malaya Harukah... 

Memang pecah perut bila tau dia pun tak boleh mengundi lagi, hahaha ingatkan dah baligh mengundi kehainya kena tunggu 5 tahun lagi rupanya, sembang macam ler dah pernah pangkah kekeke... Kesian

Bagaimana pun Hack on cover page ni sebrnarnya hanya lah cuma mahu menakutkan pembaca dari singgah ke laman blog yang telah di inaya, bermakna kalau kita menggunakan browser yang sama maka pastinya amaran seperti begini akan keluar (diatas) ia juga bertempoh untuk kembali normal semula, bagaimana pun dengan menggunakan browser lain ataupun I Pad yang terjamin oleh perisian Epal blog boleh diziarahi seperti biasa... Keekekekkee... Itu jer ke yang puak pakatan rogol mampu buat? Kesian...hehehe nampaknya AJM nak popular ler tu....

No comments:

Post a Comment